GRĂDINIȚA DE VARĂ

Oferă-i copilului tău o aventură inedită de vacanță!

Prin activități, jocuri și competiții, copiii își vor dezvolta atât încrederea în sine și lucrul în echipă, cât și plăcerea pentru învățare, mișcare și sport. Atelierele în aer liber și interior dezvoltă creativitatea și stârnesc curiozitatea copiilor pentru cunoașterea naturii și lumii înconjurătoare. Ei descoperă împreună specificul și tradițiile fiecărei țări prin prezentări, povestiri, lucru manual și artă.
Cunoștințele și abilitățile asimilate în cadrul cursurilor de vară le oferă copiilor siguranța și confortul necesare pentru a se bucura de fiecare activitate la care ei participă. Alimentându-le entuziasmul și pasiunea pentru cunoaștere și învățare, se naște o rețetă de succes pentru o copilărie sănătoasă.
Taxe Grădiniţa de Vară
Interval orar – 08.00 – 13.00 cost 750 lei/ lună.
Programul Grădinița de Vară include: mic dejun, program conform planificării, engleză, dans, gustarea cu fructe, activităţi liber alese în curte, masa de prânz.

Interval orar – 08.00 – 18.00 cost 1000 lei/ lună
Programul include: mic dejun, atelier de creaţie, program conform planificării, engleză, dans, gustarea cu fructe, activităţi liber alese în curte, masa de prânz, somn, gustare, opţionale şi activităţi suplimentare.

În completarea demersului educaţional, la Gradiniţa Zuzzy încurajăm activităţile tematice care întregesc oferta curriculară (spectacole de teatru, vizite în locaţii precum – centre culturale şi media, excursii de 1 zi, plimbări, etc.) sau alte proiecte educaţionale.
1. Implicarea în campanii sociale sau umanitare.
2. Organizarea de activităţi demostrative cu participarea părinţilor.
3. Organizarea de spectacole de teatru în grădiniţă sau vizionare de spectacole de teatru.
4. Vizite la muzee şi alte obiective culturale în funcţie de temele studiate şi vârsta copiilor.
5. Plimbări în parcuri, la Grădina Botanică, Grădina Zoologică.
6. Vizită la o fermă de animale.
7. Excursie anuală cu copiii.
8. Organizarea aniversărilor copiilor în grădiniţă în cadrul grupei.
* Taxa nu include deplăsările cu bus-ul şi cursurile opţionale. Nu vor exista, cu excepţia taberei, activităţi care să depăşească 50 lei/zi. Va exista un program, în cadrul grădiniței, pentru cei care nu doresc să participe la anumite activităţi.