CONTACT:

Strada Pastorului nr. 18, sector 2, Bucuresti, Romania
office@gradinitazuzzy.ro
Tel: 0799.879.818

Gradinita Zuzzy ofera parintilor interesati de valorificarea optima a potentialului copiilor lor o alternativa echilibrata la gradinitele suprapopulate sau la cele centrate in special pe cresterea competentei scolare. Oferta noastra educationala este bazata pe invatarea prin joc si prin activitati alese impreuna cu cei mici. Urmarim programa Ministerului Educatiei intregrand jocurile copilariei in procesul de invatare. Cei mici sunt sustinuti si incurajati sa descopere lumea intr-un mod relaxant si relaxat, astfel incat performanta sa nu fie ceva impus, ci mai degraba ceva ce vine de la sine. Acumularea de cunostinte este unul dintre scopurile noastre, insa prioritara este consolidarea unor valori, pe care copilul sa le poata pastra intreaga viata si pe care sa poata construi cu succes in perioada ce va urma gradinitei.

google-maps-gradinita-zuzzy-strada-pastorului-nr-18-bucuresti

Increderea in sine, respectul fata de sine si fata de ceilalti, zambetul, oferirea ajutorului, protejarea mediului inconjurator si a valorilor nationale sunt doar cateva dintre reperele educatiei prescolare pe care ne dorim sa le dam mai departe copiilor nostri. Cooperarea cu familia este decisiva pentru succesul demersurilor noastre, intrucat educatia are caracter continuu, cea din gradinita fiind continuata acasa si reciproc astfel incat copilul sa evolueze optim in parametrii potentialului propriu.

Ne dorim sa sustinem fiecare copil din cadrul gradinitei in sensul identificarii aptitudinilor dar si nevoilor sale, precum si in sensul dezvoltarii competentelor sociale si civice. Ne dorim performanta pentru copii nostri in masura in care acest lucru completeaza tabloul unui copil linistit si fericit. Pictura, muzica, desenele animate, coloratul, activitatile educationale, jocurile in aer liber sau jocurile de rol sunt doar cateva modalitati prin care copilul va descoperi lumea si se va descoperi pe sine, sub indrumarea calda si atenta a echipei educationale.

Este important sa ii invatam pe copii punctualitatea si seriozitatea, de aceea avem un program bine stabilit. Rutinele sanatoase create la varste fragede se pastreaza si de aceea rugam parintii sa faca tot posibilul in a fi punctuali. Cei mici vor fi primiti in gradinita intre orele 8.00 si 9.00, micul dejun fiind planificat la ora 9.00.

De asemenea, este foarte important sa nu uitam sa petrecem timp zilnic cu copilul. In acest sens, gradinita noastra roaga frumos parintii sa nu intarzie in a lua copilul acasa la orele 18.00, cand se incheie programul. Prichidenlul dvs. abia asteapta sa va povesteasca ce a facut la gradi, iar dvs. sigur abia asteptati sa-l/o auziti povestind.

Ne dorim sa oferim copiilor nostri amintiri frumoase din copilarie si dvs., parintilor lor, sa va oferim suportul nostru prin activitatea educationala conceputa pentru a crea bazele ca cel mic sa devina un adult echilibrat, responsabil si performant.

Va asteptam cu drag sa ne cunoastem si sa ne cunoasteti gradinita!