Baby Parking în cursul săptămânii și în weekend

Baby Parking în cursul săptămânii

Program și Taxe :
De luni până vineri 08.00-18.00:
2h – 50 RON
3h – 75 RON
Începând cu a 4-a ora se taxează cu 15 lei/ora. Dacă se depășește un interval de 6 ore, vă încadrați la abonamentul de 1 zi.
Abonament 1 zi – 100 RON
Abonament 1 săptămână – 500 RON
Copiii pot fi aduși la noi pentru o oră, pentru mai multe ore, pentru o zi sau pentru mai multe zile, timp de o săptămână, pentru una sau pentru mai multe luni. Dacă micuții urmează să mănânce împreună cu noi, echipa noastra va trebui

anunțată pentru a se asigura că masa va fi servită pentru fiecare copil prezent. Tariful final este format doar din zilele și orele în care micuții sunt prezenți.
Menționăm faptul ca micuții adusi la noi își vor petrece timpul alături de cei aflați la creșă sau la gradiniță (în funcție de vârsta) și vor urma aceleași activități pe parcursul zilei.

Baby Parking în weekend

Tariful pentru Baby Parking în weekend, în intervalul orar 08.00 – 19.00 este de 150 RON (masa nu este inclusă). Atunci când micuțul rămâne și noaptea, tariful va fi 300 RON / 24 ore (masa nu este inclusă).
Pentru fiecare oră care depașește perioada de timp specificată la sosirea micuților, se percepe o taxă de 30 RON/ora. Suntem întelegători dacă se întârzie jumatate de oră din cauza traficului, a ploii etc, dorim doar să fim anunțați.
Mesele sunt opționale, un meniu compus din mic dejun, fel principal, secundar și gustarea costă 25 RON/zi.
Frații beneficiaza de o reducere de 50 RON la tariful final.