Cu totii ne iubim copiii si ne dorim sa petrecem cat mai mult din timpul nostru liber impreuna cu ei. Cu toate acestea, unii dintre noi lucram in weekend sau uneori avem nevoie de timp pentru noi, pentru odihna, pentru incarcarea bateriilor si regenerare nervoasa.

Daca am avea solutia sa ne stim copiii pe maini bune si participand la ateliere interesante si activitati distractive, parca ne-ar prii o zi libera in care sa mergem cu sotul/sotia la cumparaturi sau in care sa rezolvam cate ceva de care nu avem timp in restul saptamanii, sau, de ce nu, sa mergem la film sau la masa de pranz impreuna cu prietenii sau cu persoana iubita. Ca sa raspandim fericire trebuie sa fim noi in primul rand fericiti si echilibrati iar acest lucru este posibil doar daca avem si noi, parintii, liniste si momente de respiro.

In sustinerea parintilor gradinita noastra sta la dispozitia dvs. cu programe de weekend, concepute atat pentru copiii inscrisi la noi, cat si pentru copii inscrisi in alte gradinite, cu varste cuprinse intre 3 si 6 ani. Sub supravegherea si indrumarea educatoarelor noastre, cei mici vor lua parte la ateliere cu jocuri educative si distractive, vor asculta povesti, vor viziona filme clasice de desene animate, se vor juca in aer liber si vor petrece momente de neuitat.

Programele de weekend se organizeaza atat sambata cat si duminica, intre orele 10.00-16.00, la inscrierea unui numar minim de 10 copii. Costul este stabilit per zi si nu include costul biletelor de intrare la muzee sau teatre. Pentru participarea aceluiasi copil la activitatile noastre de weekend minimum 2 zile intr-o luna calendaristica acordam o reducere de 10%. Costul mentionat include activitatile organizate precum si gustarea de fructe de la ora 11.00 si masa de pranz de la ora 13.00.

- Atelier de povesti;
- Atelier de descoperire a meseriilor;
- Atelier „Manute pricepute” - pictura, bricolaj, tehnica servetelului;
- Atelier de teatru;
- Atelier Super Masterchef;
- Atelier de jocuri de societate – Piticot, jocuri de carti, Monopoly, jocuri tip MindLab;
- Plimbari in parc sau vizite la muzee;
- Vizionari de filme pentru copii la cinematograf;
- Spectacole de teatru pentru copii organizate de trupe de teatru in gradinita.


Programul fiecarui weekend este postat pe facebook-ul gradinitei sau poate fi transmis la cerere parintilor interesati pe email. In pauza dintre aceste ateliere cei mici se vor juca in locurile de joaca amenajate in interior si in exterior si vor lua masa impreuna.

Activitati de weekend